
برپایی 121آشپزخانه اطعام مهدوی در کهگیلویه و بویراحمد /توزیع سبد غذایی ، غذای گرم و سفره های افطاری
قلی پور گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان 121 آشپزخانه طبخ غذای گرم در سطح استان راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه طرح اطعام مهدوی به سه شکل اجرا میشود، گفت: توزیع بستههای معیشتی در مناطق محروم، طبخ و توزیع غذای گرم میان جامعه هدف و توزیع افطاری ساده از محورهای فعالیت این طرح است که با همکاری خیران، نیکوکاران، مؤسسات خیریه، مراکز نیکوکاری و دستگاههای اجرایی انجام میشود.
قلی پور افزود: برپایی سفرههای افطاری ساده یکی از توصیههای مهم مقام معظم رهبری بوده که استقبال خوبی از این سفرهها توسط نوجوانان و جوانان به ویژه روزه اولیها صورت گرفت.
مدیرکل کمیته امداد استان ادامه داد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 2761 بسته مواد غذایی، 88232 پرس غذای گرم و 50718 افطاری ساده با رعایت پروتکلهای بهداشتی تهیه و بین نیازمندان با اولویت خانواده های ایتام و بی سرپرست توزیع شده است.
قلی پور با اشاره به روشهای مشارکت در این پویش اضافه کرد: مردم نیکوکار استان میتوانند نذورات خود را با شمارهگیری کد دستوری #۰74*۸۸۷۷* و یا از طریق واریز به شماره کارت بانک۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۴۷۹ نزد بانک ملی به دست نیازمندان برسانند.
مدیرکل کمیته امداد استان با تأکید بر اهمیت تعامل و همکاری این نهاد با خیّران و گروههای جهادی در راستای خدمت رسانی به نیازمندان، گفت: در صورت تمایل خیّران، نیکوکاران و گروههای جهادی این نهاد آمادگی دارد، نذورات و بستههای معیشتی و سایر اقلام اهدایی آنان را درب منزل در اختیار نیازمندان قرار دهد.
لازم به ذکر است پویش اطعام مهدوی - افطاری ساده از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرا و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت.